ن.س
عنوان :

عفونت کلیه و ابگرفتگی کل بدن

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
با سلام و خسته نباشید ببخشید مزاحمتون شدم میخواستم یه مشاوره ازتون بگیرم مادر بزرگم حالش خیلی بده مشکلی که داره قلبش ضعیفه و رگ هاش پوسیده شده کلیه اش
10 درصد فعاله و کبدش هم ضعیفه عفونت کلیه داره الان جوری شده کلاً روز به روزبدنش بیشتر ورم میکنه و حتی کسی نمی تونه جا به جاش کنه و خودش حس و حال این رو هم نداره که دستش رو تکون بده کلا بدنش آب جمع شده و نمی تونن آب بدنش رو تخلیه کنن آیا واقعا راهی نداره و تا الان چندین بار بستری شده و من دو تا از خلاصه پرونده های شیراز و شهرستان قشم رو براتون می فرستم ببیند راهی هست روز به روز داره بدتر میشه خواهش می کنم اگه راهی هست بهم بگین ممنون میشم

با سلام.
علت تجمع آب در بدن ،نارسایی قلبی و کلیوی است.
بیمارتون اقدام اورولوژی نیاز ندارد.
باید تحت نظر متخصص قلب و نفرولوژیست باشند.