س.ش
عنوان :

معده

متخصص داخلی
سلام خسته نباشید
من مدت یک ماهه که شبا اخر شب سوزش و درد زیادی در معدم حس میکنم در ضمن چند روز هم هست که مدفوعم تیره شده ممنون میشم راهنمایی کنید و چه دارویی تجویز میکنید

سلام.تیره شدن مدفوع ممکنه علامت خونریزی معده باشه.اگر از آسپرین، قرصهای مسکن مثل بروفن، دیکلوفناک و...استفاده میکنید اونها رو قطع کنید و سریعا به متخصص گوارش مراجعه کنید

ازمایش Anti Hpylori Ab IgG رو هم چک کنید.