ز.پ
عنوان :

چربی خون

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام وقت بخیر.
من خانمی 32 ساله هستم که حدودا دو سال و نیمه که دچار چربی خون بالا شدم.البته هم کلسترول و هم تری گلیسرید.
اردیبهشت 95 یکماه باشگاه رفتم بدنسازی با دستگاه.اون موقعه وزنم 59 کیلو بود.بعد از یکماه به خاطر ماه رمضان و روزه گرفتن باشگاه نرفتم.بعد از رمضان احساس میکردم شبها نمیتونم راحت نفس بکشم.نفس عمیق که اصلا.وزنم هم ن حدودا 4.5 کیلو اضافه شده بود .
آزمایش خون دادم که در آزمایشات کلسترول 270 و تری گلیسرید 489 بود.قرص جم فیبروزیل و امگا 3 برام تجویز شد.
و چون بعدش دوره بارداری و شیردهی داشتم و در این دوره همین قرصها تا امروز مصرف کردم. امااحساس تنگی نفس.درد در ناحیه زیر سینه،سردرد، سوزش معده. و هرازگاهی درد ناحیه کتف چپ دارم
در آزمایش که حدودا دوماه پیش دادم کلسترول 230 و تری گلیسرید 195 شده
حالا سوال من این است:
آیا چربی خون درمان قطعی دارد،؟ البته خانواده مادری سایقه چربی خون دارند البته نه به این شدت
من الان در دوره شیردهی هستم و هنوز حم فیبروزیل مصرف میکنم آیا آتوراستاتین میتونم مصرف کنم؟
ترس از سکته قلبی یا مغزی کلافه ام کرده.
ممنون میشم اگر من حقیر را راهنمایی بفرمایید

سلام
چربی بالا به دوعلت میتواند باشد ،گاهی علت ژنتیکی یا فامیلیال است که معمولا در نزدیکان دیده میشود و معمولا مقدار چربی بالاتر از مقداری که چربی شما هست میباشد
و گاهی علت به خاطر مسایل تغذیه ای فرد و کم تحرکی است که بیشتر به نظر مورد شما از نوع دوم هست
علایمی که از تنگی نفس و درد ذکر میفرمایید ارتباطی با این مقدار چربی ندارد توصیه میکنم حال که مدت زیادی هست این تنگی نفس ها را دارید حتما با مراجعه به متخصص قلب تحت انجام اکو و بررسی قرار گیرید .خیلی از مشکلات شما عصبی و اظطرابی هست .که به مرور برطرف خواهد شد
خوردن آتورواستاتین مانعی ندارد ولی شما با این سطح از کلسترول نیاز به خوردن آتورواستاتین ندارید
توصیه میکنم به رعایت رژیم غذایی،تحرک و ورزش و مصرف امگاتری

سپاس جناب آقای دکتر جامی.