ح.ک
عنوان :

درد زانو

متخصص ارتوپدی
باسلام،،دکتر جان من 30سالمه،،از ناحیه زانو درد داشتم که به ارتوپد مراجعه کردم که وقتی عکس گرفتم دکتر گفته ساییدگی زانوت زیاده شاید مینیسک نیز پاره شده و نمیشه کاریش کرد،، دکتر جان عکسی که گرفتم براتون میفرستم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید- باتشکر

سلام. بله ساییدگی مشاهده میشود ولی درمان نیز وجود دارد. در مورد منیسک نیاز به ویزیت است.