ن.ب
عنوان :

کیس پزشکی

فوق تخصص ریه
پسر 7 ساله با سرفه و خس خس سینه از روز قبل از بستری که سرفه های خروسکی و خشک در روز بستری تشدید شده و بیمار مراجعه و بستری شد، علایم کوریزا داشته ،تب و سیانوز نداشته ،در معاینه استریدور داشته و استرس تنفسی و سیانوز نداشته بیمار با تشخیص کروپ دگزامتازون و سپس نورواپی نفرین دریافت کرده که علایم بهبود یافته و پس از یک ساعت با توجه به شروع مجدد علایم به ای سیو منتقل شد که در سیر بستری بهبود یافته ، در آزمایشات ESR : 12 و CRP : 5 و WBC : 17000

استاد بنده دانشجو هستم در این مورنینگ کیس نظر تخصصی تون رو میخواستم

سلام و مرسی. درمان upper airways disease که گاها منجر به کولاپس حنجره میشود همون نبولازر اپی نفرین ه. روند بیماری رو به بهبود خواهد رفت