م.ق
عنوان :

سلام میشه اسم داروها وطریقه مصرف رو برام بگید دارو

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان
لطفا اسم دارو وطریقه مصرف روبرام بفرستید داروخانه اشتباه نوشته

سلام ریسپریدون 1 میلی گرمی ظهر وشب یک چهارم

پرونده روبه داروخانه نشون دادم گفتن یه قرص دیگه هم نوشتن 12 ساعت ا/4
ممنون ازلطفتون ولی داروخانه نگاه کردگفتیه قرص دیگه هست 12 ساعت یک چهارم
سلام صبح بخیرآقای دکترپسرم قلبش تندمیزنه طوری که خودش احساس میکنه من تادیروز قرص یک دوم میدادم داروخانه اشتباه نوشته بودبنظرتون ازداروهاس یانه دخترم هم قلبش تندمیزدبردم اکوگفت سالمه علتش چیه
آقای دکترشرمنده مزاحمتون میشم ازدیشب قرص رویک چهارم میدم دیگه قلبش تندنمیزنه
بنظرتون تیکش خوب میشه بخداازغصه دارم میمیرم دارم خفه میشم توروخدا هرکاری نیازه انجام بدم خوب بشه میترسم خدای نکرده مشکل مغزواعصاب پیداکنه آینده بچم به خطربیفته
قلبش نسبت به دیشب کمترمیزنه ولی بازهم عادی نیست کلا قطع کنم پس تیک میزنه چی خواهش میکنم برای پسرم یه راه اساسی بگیددارم دیونه میشم
اینترنت هم سرچ کردم علتش ازاسترسه آخه بچه 7 ساله چه استرسی داره
سلام شرمنده من خونه نبودم فکرمیکردم منظورتون قرصه پس شربت روکامل ندم یامیخواید مقدارشو کم کنم
سلام خسته نباشید آقای دکتر شربت پیراستام رو قطع کردم فقط قرص روزی دوبار یک چهارم میدم خداروشکر پسرم اصلا تیک نمیزنه کاملا خوب شده ولی چندروز پیش رفتیم شهرستان خونه مادرشوهرم دوباره شروع کردبه تیک زدن شدید وقتی اومدیم خونمون بعدیک روز خوب شد اولین بارهم اونجا استرس گرفته بود تیک گرفت بنظر شما نسبت به اون خانواده و رفتارهاشون پسرم تیک میزنه چون هروقت میریم شهرستان بدترمیشه
سلام خسته نباشید آقای دکتر شربت پیراستام روقطع کردم وفقط قرص روروزی دوبار یک چهارم میدم خداروشکر پسرم خوب شده واصلا تیک نمیزنه ولی چندروز پیش رفتیم شهرستان خونه مادرشوهرم دوباره شروع کردبه تیک زدن اولین بارهم همونجا تیک زده بودبخاطر رفتارهای بدشون میخواستم بدونم بنظرشما هرموقع میریم شهرستان پسرم تیک میزنه ازرفتارهای بد اونهاست یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
وقتی ازشهرستان اومدیم بعدازیک روز دیگه تیک نزد