ج.م
عنوان :

زانو درد

متخصص ارتوپدی
با سلام من ورزش سنگین میکنم الان دو هفته است که زانو هام درد میکنه به دکتر هم که رفتم یه امپولی داد خوب شد ولی دوباره بعد مدتی دوباره درد میکنه البته ورزشی که میکنم تو پارک رو اسفالت انجام میدم . زانو هام فقط کاسه که روی زانوم هست درد میکنه میشه راهنمایی کنید ممنون

سلام. مربوط به شروع ساییدگی کشکک میباشد. لطفا تقویت عضلات چهار سر را انجام دهید تا درد زانوها کمتر شود و بعد به تدریج فشار را بیشتر کنید