ت.چ
عنوان :

نوار مغز

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان
سلام اقای دکتر میخواستم بدونم چه عواملی باعث میشه نوار مغز غیرطبیعی باشد.
مثلا اگه قبل نوار کافئین یا الکل مصرف کنم نوارم غیر عادی میشه؟
یا در حین گرفتن نوار مغز انگشت دست یا پا رو تکون بدم یا به چیزی فکر کنم نوارم غیر عادی میشه؟
آقای دکتر لطفا به سوالاتم دقیق پاسخ دهید. با تشکر
میشه بگین دقیقا چی کار کنم تا صد در صد نوارم غیر طبیعی باشه
اقای دکتر یه سوال دیگه. اونم اینکه کسی که حدود دوسال از قرص های ضد تشنج مثل تگاتارد یا... استفاده می کند و الان هم در حال استفاده ایا نوار مغزش طبیعی می شود یا غیر طبیعی؟
؟؟؟