ع.ع
عنوان :

ترومبوز وریدی کبد

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام،دوست من پنج ماه پیش پیوندکبد انجام داد،تقریبا دو هفته پیش عملکرد کلیه اش مختل شد کراتین خونش رفت بالا بعد یه هفته تشخیص دادن که لخته خونی در کبدش وجود داره که مربوط میشه به عمل جراحی پیوندکبدش ،الان بعد یه هفته کراتین خونش اومده پایین و برای درمان ترومبوز کبد داروی رقیق کننده هپارین بهش تزریق میکنن،میخاستم ببینم مشکل لختگی خون در کبدش با دارو به طور کامل درمان میشه یا نه،یا با جراحی ممکن هست به طور کامل درمان بشه؟در ضمن پاهاش هم ورم کرده،پای راستش بیشتر ورم کرده

سلام. برای تورم پا لازمی سونو داپلر بشدرمان دارویی در درمان لخته.