س.ا
عنوان :

ورم و بی حسی انگشت های پا و درد استخوانی

فوق تخصص روماتولوژی
سلام آقای دکتر من در انگشت های پای چپم بی حسی احساس می کنم و روی انگشت های چپم و زیر انگشت های چپم احساس وروم می کنم
شب ها که می خوام و صبح که از خواب بیدار میشم می بینم ورم پای چپم زیاد شده
این حالت در پای راستم کمتر دیده میشه
بعد از اون بند بند استخوان پاهام احساس درد می کنم درد اش شدید هست
مشکل از چیه ؟
من 8 سال پیش از زانوی پای چپم دچار گرفتگی پا شده بودم که نمی تونستم راه برم هنگام راه رفتن هم زانوم درد می کرد و صدا می کرد به پزشک مراجعه کردم که گفتند روماتیسم مفصلی هست
حالا هم ورم انگشت های پام و بی حسی انگشت های پام اذیتم می کنه درمان اش چیه ؟
با تشکر

سلام
حتما بررسی لازم است به همکار روماتولوژیست مراجعه کنید