ر.م
عنوان :

یبوست

فوق تخصص جراحی کودکان
دختر 18 ماه من از6ماهگی مدفوع خشک داردطوری که ازمقعدش خون می اید رژیم غذایش رارعایت می کنم ولی درمان نشد روغن زیتون انواع میوه ها سبزیحات ملین ها مثل شربت انجیر و لاکتولوز بع تجویز پزشک بعد مدتی دوباره مدفوعش خشک میشد اخرین درمان که انجام شد پودرپیدرولاکس است که دوروزدرمیان دوپیمانه در90 سی سی اب حل میکنم و مدفوعش نرم میشود تالان حدود 8 ماه است که به اومیدم ولی وقتی فاصله پودردادنبیش ترازسه روز شود دوبار مدفوعش خشک میشود تاکی پودربدهم این پودرظزر ندارد
با تشکر

سلام. یبوست در کودکان بسیار شایع هست. اولین قدم رعایت دقیق رژیم غذایی است مثل عدم دادن شیر پرچرب و موز و سیب و ... در این سن تعویض نوع شیر و شروع رژیم جدید هم میتونه یبوست بده. یکی از داروهای شایع مورد استفاده پودر پیدرولاکسه. بهتره با حجمهای کمتر استفاده کنید. ضرر زیادی نداره. ولی بهتره رفته رفته فواصل دادن انرا بیشتر و حجمش رو کمتر کنید. اگه نتیجه ای حاصل نشد بهتره توسط یه فوق تخصص گوارش کودکان ویزیت بشه