ف.ق
عنوان :

قلب درد

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام دوسه هفته است قلبم درد میکرد رفتم دکتر اکو و تست ورزش نوشت تست ورزش ک دادم خوب بود ولی اکو نشون داد دریچه گشاده واقعا اذیت میشم نمیتونم نفس بکشم قلبم میسوزه چکارکنم ک گشادی دریچه درمان می شود

سلام.سن و سابقه مشکلات قلبی در افراد خانواده و اینکه آیا در حین راه رفتن و فعالیت دچار درد و سوزش قفسه سینه میشوید را ذکر کنید

23سالمه سابقه قلبی نداریم بله در حین فعالیت می سوزه نفسم بندمیاد واقعا اذیت میشم

با توجه به شرایط سنی و تست ورزش نرمال .بیشتر دنبال علت دیگه ای باشید .
کم خونی .کم تحرکی میتونن علتی باشند برا مشکلات شما
گاهی مشکلات ریوی
سایر علل غیر از قلب را بررسی بفرمایید