ا.و
عنوان :

تفسیر نتیجه دستگاه هولتر

متخصص قلب و عروق
سلام من میخواستم نتیجه دستگاه هولتر رو برام بخونین و بدونم چیه
اینه تصویر و اینکه دکتر متخصص در جوابش cn نوشت میخوام بدونم به چه معناست

میتونید خود نوارها رو هم برام بفرستید؟

و اینکه علائم خودتون و دلیل بستن هولتر پی بوده؟

نوارها پیش خودم نیست تحویل پزشک دادم اما اینکه چرا هولتر بستن برا تپش قلب بوده...توی نوار قلب هم ضربان 122 تا بود

باید نداره ها رو ببینم آیا زمانی که ضربان بالا بوده ریتم طبیعی بوده یا نه اگه ریتم طبیعی بوده دیگه مورد خاصی نیست

نوارها پیشم نیست...اون cn که دکتر مختصص نوشته برا هولتر چیه معنیش؟

کجا نوشته همچنین ترمی نداریم

توی برگه های مربوط ب نتیجه هولتر نوشت cn...جلوی کلمه هولتر توی برگه یه علامت فلش زد و نوشت cn...