م.د
عنوان :

نازکی مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام. من دختری 34 ساله هستم. تا پیش از ابتلا به ریزش مو، موهای پرپشت و سالمی داشتم. پس از آن تقریبا 2/3 حجم موهایم را بر اثر ریزش شدید مو از دست دادم. ریزش موی من با مراجعه به پزشک متخصص پوست و شروع درمان، متوقف شد. ایشان برای من cystine و eisen plus به همراه دو لوسیون لامینین و پلنتور39 تجویز کردند. مدت 4 ماه از مصرف این داروها می گذرد. موهای من پرپشت تر شده، اما تار موهایم به نسبت قبل هنوز نازک است و همه نواحی که کم پشت بوده اند، هنوز رویش نداشته اند. پزشک معالج به من گفتند که با توجه به علت ریزش موهای من( استرس زیاد+ کم خونی شدید) موهای من دوباره در یک بازه زمانی درمانی 6 تا یکساله به حالت اولیه بر می گردد. آیا درمان بهتری برای بازگشت سریعتر موهای از دست رفته وجود دارد؟ از آنجایی که مشکل مالی ندارم، حاضرم هر هزینه ای را برای درمان کامل موهایم بپردازم. لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام

مهتا خانم اخه من نوع ریزش شما رو نمیدونم.اگه واقعا علت کم خونی و استرس باشه با رفع کم خونی و استرس در کنار مصرف مکمل و اهن قضیه حل میشه.نهایتا شاید جلسه مزوتراپی هم برای تسریع کار انجام بدیم.

مگر اینکه داستان دیگری در کار باشه مثلا ریزش موی اندروژنتیک

سلام.من در یک بازه زمانی دو ساله تحت استرس شدید بودم، بی توجه به سلامتیم و تغذیه ام، که نتیجش کم خونی شدید و ریزش موی شدید بود. الان کم خونی ندارم. هرچند هنوز گاهی eisen plus یا فروگلوبین مصرف می کنم. در حال حاضر اصلا ریزش موی قابل توجه ندارم( در طول روز 20 تار مو نهایتا)، از زمان مصرف داروها هم موهام پرپشت تر شده. اما هنوز بعضی نواحی خالی هستش و همه موهام ضخامت قبل رو بدست نیاوردن. مادر من و دایی هام موهای پرپشت دارن( در سن 50-60 سالگی)، عمه ام هم موهای خیلی پرپشت دارن، موهای پدرم و عموم در جلوی سر دچار طاسیه. اینکه علت ریزش موی من ارثی باشه رو نمی دونم، اما به نظر شما ممکنه یه نفر که موهای پرپشت و سالمی داشته باشه، به دلیل ریزش موی ارثی یکدفعه این بلا به سر موهاش بیاد؟لازم به ذکره که من کیست تخمدان هم ندارم، آخرین سونوگرافی چند ماه پیش بوده که تخمدانهاو رحم سالم و نرمال نشون داده شدن. سپاسگزار میشم که راهنمایی بفرمایید.

مهتا اگه اینطوره که خب هیچ

ولی همه این توضیحاتی که دادی جای ده ثانیه معاینه رونمیگیره.فرم ارثی هورمونی در معاینه یه مدل خاصیه که پزشک متخصص تشخیص میده و هیچ ازمایش و سونوگرافی هم نشونش نمیده.

سلام و درود بر شما. دو پزشک متخصص پوست موهای منو دیدن و تشخیصشون همون بود که گفتم. آقای دکتر، نتیجه سونوگرافی و آزمایشات رو به خاطر این خدمت شما عرض کردم که بدونین دلایل دیگه ریزش مو(تخمدان پلی کیستیک و...) در مورد من منتفیه. از اونجایی که بعضی از همکارای شما کلا معاینه و ویزتشون زیر 5 دقیقه اس، خواستم از راهنمایی پزشکان با حوصله ای مثل شما و همکاراتون توی این سایت هم بهره مند بشم. مزوتراپی هم اگه نتیجه خوبی داشته باشه، انجام میدم.از راهنمایی های شما بسیار سپاسگزارم.