ط.ع
عنوان :

بینی گوشتی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام بینی من گوشتی هست و خیلی ترس دارم از این که عمل کنم و بینی ام بدتر بشه. داداشم هم بینی اش گوشتی بوده عمل کرده اصلا راضی نیست،نیاز دارم به نتیجه کار مطمئن بشم تا عمل کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام برای جراحی پلاستییک وزیبایی ریسک پذیری وجود داره چند جراح پلاستیک بینی رو از نزدیک کارشون رو ببینید وانتخاب کنید