م.خ
عنوان :

لک سفید

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام. وقت بخیر...حدود دو سال و نیم قبل یک لک سفید ریز، زیر خط رویش مو هام رو پیشونیم ظاهر شد و یک سال بعد بالای ابروم. دکتر یک پماد به نام elidel بهم دادند که تاثیری نداشت. داروم رو عوض کردند یه کرم و پماد بهم دادند و گفتن رنگدونه ی پوستت آسیب دیده. و مرتب از کرم ضد آفتاب استفاده کنم. اون پماد از بین نبردش فقط کم رنگش میکرد. حدود هشت ماه قبل از ایران خارج شدم. یکی دو ماه اول خود به خود بدون استفاده از هیچ دارویی خیلی کم رنگ شد و به سختی می شد تشخیص داد. اما بعد یه مدت برگشت و بیشتر شد. دکترم توی استرالیا برام یه پماد به نام PEVARYL ANTI-FUNGAL CREAM 1% نوشتن و گفتن این پماد رو تا یک ماه استفاده کنم. و این پماد درمان نمیکنه بعد در طول سه چهار ماه به کمک نور خورشید این رنگدونه ها ترمیم میشه. میخواستم نظر شما رو در مورد استفاده از این دارو و نور آفتاب بدونم؟ باید چی کار کنم با توجه به اینکه دکتر ایران گفتن توی آفناب نرم ولی دکتر اینجا میگن به کمک آفتاب درمان میشه.
بیست و پنج ساله هستم. و کم کاری تیروئید خفیف دارم که دکتر گفتن نیاز به دارو ندارم. به نظر شما این موضوع تاثیری میتونه داشته باشه؟ لازمه که برای تیروئید درمان دارویی بگیرم؟