ج.ج
عنوان :

سردرد مداوم

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
من یک ماهه سردرد شدید نبض دار داشتم که کلی قرص مسکن میخوردم بازم ج نمیداد رفتم پیش پزشک یه قرص به نام اپی وال 200 به من داد الان به اون شدت سردرد ندارم ولی یه روز در میون سردرد ریز دارم شدید نی چطوری میتونم جلوی اینو بگیرم

سلام.الان چند روزه که دارو شروع کردین؟ فشار خونتون معمولا چند هست؟

اگر فشار خونتون نرمال هست و تشخیص میگرن بوده میتونین یه قرص پروپرانولول 10 هر 12 ساعت مصرف کنید. ولی اگه بهتر نشد حتما تشریف بیارید برای انجام معاینه و بررسی های بیشتر

سلام الان در ادامه اضافه کنم سمت چپ بدنم بی حس شده 20روزه اون دارویی که گفتید میخورم ولی خوب نشدم
5روزه بی حس شده

بی حسی علامت مهمی هست.بایو بررسی کاملتری صورت بگیره

من الان ام ار ای گردن و سر بدم به نظر شما ؟

به یه متخصص نورولوژی یا جراح اعصاب مراجعه کنید.