ک.ج
عنوان :

درد شدید که درناحیه پشت وپایین تراز سرشانه

فوق تخصص گوارش و کبد
این درد به اندازه ی یک دایره به شعاع تقریبا4 سانتی متر میباشد متخصصین گارش پس از آزمایشات وmriبه سنگ صفرا نظر دادند وچاره ی آن را لاپاروسکوپی دانسته. البته باید اضافه کنم که درد پارسال بعداز زایمان خانمم در دی ماه شروع شد وتا اواخر اردیبهشت ادامه داشت وبعد قطع والان دوباره شروع شده به نظر شما استاد گرامی سنگ صفرا محتمل تر است یا سرما ی هوا وقولنج ویا رگ به رگ شدنو....

شما باید یه شرح حال کامل از درد بدهید.1 درد چقد طول میکشه؟

باورزش کردن وتحرک ارتباط داره یانه؟

سلام آقای دکتر. درد تقریباهمیشگی هست گاهی درد شدت بیشتری دارد وگاهی کمی خفییف تر تقریبا به سمت پایین تیر میکشه ارتباطی به غذا خوردن نداره
بعضی از پزشکان تشخیص دادند که شاید به علت طولانی شدن زمان شیر دهی وخم شدن مادر به سمت پایین این قسمت درد دارد وتیر میکشد وحالت قولنج را دارد درضمن درسمت شانه ی چپ اما درپشت .

خصوصیات درد شما به درد کبد نمیخوره بنظر بیشتر عضلانی وعصبی میاد.چند روزی مسکن استفاده کنید ورزش و بااب گرم ناحیه بمالید .اگر مشکل معده دارید بهمراهش قرص معده بخکرید یا ازاستامینفن استفاده کنید. اگر بهبود نیافت هنگام درد ازمایشات کبدی رو چک کنید .ومجدد به پزشک گوارش مراجعه کنید وهنچنین ارتوپد.

وایا درسونوگرافی وازمایشات نشانه بنفع سنگ بوده؟