م.س
عنوان :

درد پا

متخصص ارتوپدی
مدت هشت ماه است که پای چپم از قسمت کشاله و نواحی اطرافش درد میکنه، با این که فیزیوتراپی ونوار اعصاب و ام آر ای انجام داده ام. ولی هنوز هم درد میکنه، بعضی اوقات به زانو هم میزنه، چند روزی که به پای راستم هم زده، اونم از ناحیه کشاله وسمت راست پای راست وانواع دارو در این زمینه مصرف کردم، ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم، هر روز دردم بدتر میشه، بعضی اوقات به کمرم میزنه

سلام. احتمالا از کمر ناشی میشود. نیاز به ویزیت دارد ولی حدس من آرتروز کمر-لگن میباشد . که به شخصه تزریق انجام میدهم ولی یک فیزیوتراپی خوب میتواند مفید باشد