ن.ط
عنوان :

پیاده روی

متخصص بیهوشی و فلوشیپ درد
باسلام وخسته نباشید من 46سالمه پاهام پرانتزی بود عمل کردم الان 3ساله زانوهام سییدگی شدید داشتن حالا که عمل کردم میتونم پیاده روی داشته باشم ؟اگه میتونم چه مدت زمانی با چه یرعتی میتونم پیاده روی کنم منظورم آهیته یا تند رفتنه باتشکر از لطف شما

روزخوش

بهترین روش پیاده روی در سطح صاف بدون پله و شیب است. سرعت تقریبا 1 قدم در دقیقه مناسب است. هروقت درد شروع شد باید بلافاصله پیاده روی را قطع کنید.

ممنون از لطفتون ببخشید دکتر سرعت 1قدم در دقیقه یعنی آهسته پیاده روی کنم؟چند دقیقه میتونم در روز پیاده روی کنم ؟ممنونم

روزخوش

ببخشید اشتباه شد. منظورم 40 تا 50 قدم در دقیقه (تقریبا 1 قدم در ثانیه) بود و مدت آن هم بستگی به توان شما دارد. میتوانید از 15 - 20 دقیقه آغاز کنید و کم کم به 1 ساعت برسانید

خیلی ممنونم دکتر عزیزلطف کردین