س.ض
عنوان :

سرما خوردگی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام من 23 ساله هستم و اخیرا سرما خوردم و علائمم تب 39 درجه و سر درد و سرفه های کوتاه که همراه با سر درد هست و استخون درد هست دکتر رفتم تشخیص سینوزیت شدید دادن آیا تب و استخون درد هم تنها با سیپروفلوکساسین 500 و شربت ضد سرفه و یک سرم برطرف میشه یه ممکنه اشتباهی در تشخیص بوجود آمده باشه؟

سلام انتخاب مناسبی میتونه باشه. اگه بعداز یکی دوروز جواب نده معاینه وتغییر دارو لازمه

ممنونم
سلام مجدد آقای دکتر،الان برای همین سرما خوردگی که خدمتتون گفتم من تب دارم و دکترم بهم تب بر ندادن و تنها داروهایی ک دادن یک شربت ضد سرفه و آنتی بیوتیک سیپروفلوکساسین 500 هست و یک سرم شستشو،خودم شروع کنم استامینوفن کدئین مصرف کنم یا اینکه همین آنتی بیوتیک تب بر هم هست؟

معمولا با مصرف انتی بیوتیک تب هم پایین میاید اگه تب داشتین وبالاتر از 38ونیم بود استا

بله بالای 38 هست چرا استامینوفن کدئین نباشه؟
ممنونم از راهنماییتون خدا حافظتون باشه شبتون خوش
ببخشید آقای دکتر چند تا در روز استامینوفن مصرف کنم؟
استامینوفن ساده برای کسی ک قبلا سابقه زخم معده داشته اما خوب شده میتونه ضرر داشته باشه؟
نهایتا تا سه روز مصرف کنم؟

سلام استامینوفن تسکین دهنده تب ودرده ونقش درمانی نداره درصورت وجود این دوعلائم باید مصرف کرد هر 8 الی 6 ساعت میشه استفاده کرد