س.ض
عنوان :

مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من 23 ساله هستم 5 سال پیش عمل بای پس معده انجام دادم و تا الان مکمل میخوردم حالا ب جز آهن دکتر خون شناسم مکمل دیگه ای رو لازم نمیدونن سه ماه هم میشه که به جای استفاده از شامپو های معمولی مخصوص موی چرب که مناسب من هست از شامپو بچه استفاده میکنم به این باور که ضرر کمتری داره اما الان با این وضعیت موهام شکننده شده و ریزش دو برابر چه پیشنهادی دارین؟ تار موهامم بسیار نازک هست و هفته ای یک بار ماسک حنا بدون رنگ و تخم مرغ میزارم اما فایده نداره لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم.

سلام، مکمل های ویتامینی براتون قطع شده؟ حتما باید معاینه بشوید. ممکن هست از نظر هورمونی نیاز به بررسی داشته باشید.

نوع شامپو با توجه به خصوصیات مو باید انتخاب شود. این باور غلطی هست که فکر کنیم شامپو بچه ضرر کمتری دارد.

سلام ممنونم،بله مکمل های ب 12 و نوروبیون استفاده می کردم که دیگه صلاح دیدن تجویز نکنن بعد از 5 سال،و فقط آهن میخورم،جنس موهای من چرب اما تارش نازکه مشکل هورمونی هم ندارم الان ب شدت خشک شده احساس میکنم ممکنه یک شامپو خوب بهم معرفی کنین این خشکی از بین بره تا بعد بتونم از شامپو مخصوص موهای چرب استفاده کنم؟

بهتر است به متخصص پوست مراجعه کنید که معاینه بشوید. نوع شامپو و یا آزمایشهای درخواستی بر اساس معاینه تعیین می شود.