س.ض
عنوان :

سرما خوردگی

متخصص داخلی
سلام دکتر من سرما خوردم و علائمی ک دارم تب و سرفه و سردرد و بدن درد هست به دکتر مراجعه کردم آنتی بیوتیک کو آموکسی کلاو 625 دادن با شربت ضد سرفه و قرص سرما خوردگی از دیشب دارم استفاده میکنم اما بدن دردم اصلا بهتر نشده تبم قطع شده علائم دیگمم خیلی بهتره،برای بدن دردم میتونم شیاف استفاده کنم؟

سلام درصورتیکه نارسایی کلیوی و یا زخم و التهاب معده و یا روده ندارید در صورت مصرف مایعات فراوان برای کنترل علایم ممانعتی ندارد.