م.ر
عنوان :

تنگی نفس

فوق تخصص ریه
با سلام خدمت جناب دکتر ثابت پور
من مدتیه علایم زیر رو دارم، میشه در تشخیص بیماریم کمک کنید:
1- تنگی نفس دارم، اوایل خفیف بود ولی احساس می کنم تنگی نفستم بیشتر شده، مخصوصا تو هوای سرد بیشتر می شه
2- قفسه سینه م درد داره ولی اون هم خفیفه، بیشتر احساس می کنم فشار باشه تا درد و تو کل قفسه سینم این درد خفیف پخش شده
3- احساس ضربان یا تپش در شکمم دارم که مرکزش بیشتر در بالای شکممه، وقتی دستمو می ذارم رو شکمم، ضربان رو کامل حس می کنم
4- وقتی دراز می کشم هم احساس کشیدگی در یک نقطه زیر قفسه سینه دارم
5- اوایل احساس اضطراب شدیدی داشتم که خیلی برام عجیب بود و تا حالا تجربه اش نکرده بودم.
در ضمن من به متخصص قلب مراجعه کردم، نوار قلب، رادیوگرافی و اکوکاردیوگرافی هم گرفتم. دکتر قلب گفت که قلبت مشکلی نداره. برای پزشک ریه می خواستم وقت بگیرم، در اطراف خونه ما، همه شون نوبتشون گرفته شده، نزدیک ترین نوبت برای 4 روز دیگه ست.
خیلی ممنون

این علائم می تونه عصبی باشه. ولی حتما باید یه متخصص ریه شما رو ویزبت کننند