م.ا
عنوان :

ترک پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام و احترام
جناب آقای دکتر، چندسالی است که در ناحیه بازو و پهلوها، پوست به صورت ترک و لایه نازک تر نسبت به دیگر نقاط شده است (مشکل ایجاد شده در حال حاظر، نقص در زیبایی)که یکی از دلایل احتمالی آن می تواند افزایش وزن بعلت ورزش باشد. آیا دلایل دیگری نیز وجو دارد(بطورمثال بیماری پوستی و ... )؟ و راه درمان آن چیست؟
با سپاس فراوان

سلام.علت اصلی همون افزایش وزن هست.ولی گاهی علتهای دیگری هم داره