آ.ب
عنوان :

ضعیف شدن چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام جناب دکتر خسته نباشید : پسری 13 ساله دارم سه سال پیش به علت سوزش و درد چشم هایش به چشم پزشک مراجعه کردیم.درس خوان و ورزشکار است و با گوشی و پی اس زیاد بازی میکند. همون سه سال پیش دکتر متخصص چشم پس از معاینات دقیق گفتند مشکلی از نظر بینایی ندارد و گفتند چشمانش دچار حساسیت شده است و قطره چشم هر 4 ساعت یکبار تجویز کردن پس از چندروز کاملا خوب شد ولی مجددا بعد از 2 ماه چشمانش درد گرفت چون سری قبل با قطره خوب شده بود زیاد جدی نگرفتیم تا سه سال بعد یعنی چند روز پیش برای معاینه به همان دکتر متخصص مراجعه کردیم. دکتر گفت: دیر آوردینش ونمره چشم هایش هرکدام 2 شده است با تجویز دکتر برایش عینک تهیه کردم. چند روزه متوجه شدم به شکل صحیح نمیتواند فوتبال بازی کند و روی عملکردش تاثیر گذاشته است در عین حال درسخوان هم هست. از آن روز به بعد خواب و خوراک ندارم و خیلی ناراحت هستم .میدانم که خیلی کوتاهی کردم . چشمان پسرم خوب میشود؟؟

سلام، به خاطر چنین فرزند مثبتی تبریک میگم، مجدداً به پزشک محترم مراجعه و مشکل ایشان با عینک رو اطلاع دهید، کاهش زمان استفاده از مانیتور و تلویزیون توصیه میشود، نکته نگران کننده ای نیست.