ن.ج
عنوان :

سلام

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام،من حدود دوماه پیش احساس میکردم یه توده توى گلوم گیر کرده مثل بغض به دکتر مراجعه کردم گفتن گلوبوس هیستریک و رفلاکس معده هم داشتم قرص هاى آرامبخش و کلیدینیوم سى بهم دادن خوب شدم اما طولى نکشید که دوباره این حس برگشت به متخصص مراجعه کردم ایشون هم تشخیص گلوبوس دادن دارو بهم دادن و خوب شدم اما الان دوباره چندروزى هست که برگشته این حس من 25سالم هستش و مجردم به نظر شما نیاز به آندوسکپى دارم؟
خیلى حس بدى دارم همش احساس خفگى دارم موقع غذاخوردن مشکل ندارم اما شب ها که میخوابم برگشت غذا به گلوم رو کاملا حس میکنم خیلى هم تشنه ام میشه و مدام آب میخورم و گلوم میگیره و صدام رو باید صاف کنم خیلى حال بدى هستش بنظر شما چیکارکنم خوب بشم

سلام به نظر علایم ریفلاکس دارید.با توجه به تداوم علایم اندوسکوپی پیشنهاد می کنم.