م.ر
عنوان :

سلام دکتر

متخصص پوست، مو و زیبایی
دکتر ببخشین بیماری lichen planus درمان دارد ودوره درمان چه مدت است

سوالات مشابه

خال

سلام خدمت پزشک گرامی .بنده روی گونم خالی داشتم که خیای بزرگ و گوشتی بود و ازش موی ضخیم در میومد .2 3 سال پیش دکتر درش آورد . ولی الان کاملا جاش مشخصه . هنوز ازش مو در میاد و زیاد توش جوش میزنه !میخواستم ببینم باید چکار کنم که کامل از بین بره ؟آیا لیزر کنم عوارضم داره ؟به چه دکتری باید مراجعه کنم ؟ پوست و مو یا جراحی پلاستیک یا ....ممنون میشم جواب بدین . خدا قوت .

خارش سر

سلام وقت بخیر .عطیه هستم 25 ساله متاهل دارای یک فرزند مدت یک هفته است خارش سر شدیدی دارم بدون هیچ علامتی نه شوره ای و نه قارچی همچنین احساس حرارت زیاد هم روی پوست سرم میکنم این حالت شب ها بیشتر میشه ممنون میشم کمکم کنید

پوست

علت جوش های دردناک وسرسفید کشاله ی ران چیست؟

چاله های ابله مرغان

سلام حدود یکماه پیش ابله مرغان گرفتم و روی چند تاشون رو کندم حالا جاش مونده آیا با لیزر کاملا خوب میشه ؟

لیزر پوست

سلام.میخواستم بدونم لیزر کردن تا چند سال جواب میده؟یعنی اثرش دایمی هست یا موقت؟؟آیا به مرور باعث سرطان پوست میشه؟آیا دستگاهشو میشه خریداری کرد و در منزل خودت ازش استفاده کنی؟؟یا حتما باید پیش متخصص رفت؟؟هزینش چقدره؟؟کلا درباره لیزر توضیح بدین لطفا.با تشکر!!