م.ط
عنوان :

درد

فوق تخصص گوارش و کبد
خسته نباشید آقای دکتر من 22 سالمه حدودا یه سال پیش دردی تیر کشنده سمت چپ قفسه سینم اومد که بعدش به بالای سینه هام نزدیک شانه ها چپ و راست رفت
7.8 باری رفتم دکتر ولی گفتن مشکل اعصاب یا اسکلتی عضلانی هست
یه مدت تا ظهر میخوابیدم صبحانه نمیخوردم بین غذام هم آب میخوردم همیشه بخاطر دندونام نمیتونستم درست غذا رو بجوم
الان چن وقته که صبا بیدار میشم صبحانه هم میخورم
ولی شکمم همش درد میکنه و صدا میده مدفوعمم درست نمیاد اسهالم داشتم
یکم پایین تر از معدم تیر میکشه همین دیشبم پشت کمرم بالاش سمت چپ تیر کشید در ضمن احساس میکنم یه چیزی تو گلوم گیر کرده گلو دردم دارم بعضی وقتا تو رو خدا کمکم کنید حالم بده

سلام.احتمالا مشکل جدی ندارید.این علایم بیشتر به سندرم روده تحریک پذیر میخوره ولی قبل تشخیص ودرمان باید یه سری لزمایشات انجام بدین واگر مشکل جدی نبود درمان شوید.

رعایت رژیم غذایی وپرهیز از چیزهایی که باعث تشدید درد علایم گوارشی میشه موثره

وق تخصص یا متخصص داخلی شهر خود مراجعه فرملیید

چه چیزایی برام خوبه چه چیزایی خوب نیست میشه بگید؟
الان سرفمم گرفته سرما هم نخوردم

حبوبات .فلفل ادویه جات .نوشابه وفست بود بده

مرسی