ا.ر
عنوان :

سردرد

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام وقتتون بخیر همسر من مدتیه که سردرداش زیاد شده و اکثرا یه طرف سرش درد میگیره و زمانایی که سردردش زیاد باشه تقریبا بی حال میشه و حوصله انجام کاریو نداره این سردردا یه جورایی خسته ش کرده و این سردردا باعث شده حالت تهوع بهش دست میده و نمیتونه زیاد غذا بخوره چون هر غذایی رو هم تو اون حالت بخوره برمیگردونه ، من خیلی نگران بودم میخواستم ببینم دلیلش چی میتونه باشه؟میگرن هستش یا سینوسیت یا مشکل دیگه داره؟جواب ام آر آی رو هم امروز گرفتم اگه میشه ببینین ، متشکر

سلام یه سینوزیت غیر چرگی التهابی که میتونه مربوط به آلرژی باشه دارن. ولی سردود بیشتر مربوط به میگرنه وویزیت مغز واعصاب باید بشن