پ.ش
عنوان :

قلب درد

فوق تخصص قلب و عروق
سلام آقای دکتر ، شبتون بخیر . دختر 20 ساله ای هستم که مدتی دچار قلب درد شدم اوایل فقط قلبم کمی درد می گرفت بعد از مدتی شدتش بیشتر شد و همزمان با قلب درد دست چپم حالت گز گزی پیدا میکرد ، امشب اولین بار ، قفسه ی سینم به شدت درد گرفت جوری که انگار یکی پاشو محکم فشار میده رو قفسه ی سینم و درد میپیچید و حتی به کمرمم زد و بعدش دست چپم کمی سر شد ، خواستم ببینم احتمال داره مشکل قلبی داشته باشم؟

سلام دوست عزیز بایستی به پزشک مراجعه کنید ،معاینه بشید و نوار قلب و بررسی بیشتر.