F.C
عنوان :

دچار درد عصبی شدم

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام وقت بخیر من هشت ماهه از درد رنج می کشم ام آر آی من سالمه درد سوزشی در بالا تنه تمام قفسه سینه شکم و کمرم دچار شدم وقتی راه میرم درد ندارم ولی وقتی به پشت دراز می کشم درد احساس می کنم و احساس سوزش و گز گز می کنم تشخیص دکتر درد عصبی هست ولی دارو هم مصرف می کنم بهبود پیدا نمی کنم چنان درد وحشتناکی که قابل توصیف نیست بر اثر انرژی که یک درمانگر انرژی از راه دور به من دادند دچار این مشکل شدم آیا این مشکل درمان قطعی داره؟ همین جوری من درد می کشم خواهش میکنم لطفا بفرمایید من برای درمان چکار کنم و به چه پزشکی مراجعه کنم

سلام. بعید میدونم ارتباطی به انرژی از راه دور داشته باشه. از نظر مسائل قلب و ریه بررسی شدید تا بحال؟ چه داروهایی مصرف میکنید در حال حاضر؟

سلام مجدد به شما.
داروهایی که مصرف می کنم فلوکستین 10، نوروتریپتیلین 10، ملوکسیکام سلوکسیب این داروها رو تمام مصرف کردم ولی دردم رفع نشده متخصص مغز و اعصاب در شهرمون رفتم بررسی کردند ام آر آی سالم بود و گفتند درد عصبی استرسی هست از نظر من سالمی ولی من تماما سوزش و گز گز در تمام کمر و از زیر سینه ها تا پایین شکم دارم به کمر که میخوابم انگار عصب های سطح پوست گز گز و سوزش دارم دردهای سوزشی شدیدی بودند یه سر سوزن کم شده ولی در نواحی ذکر شده احساس نا خوشایند دارم. خیر از نظر قلب و ریه بررسی نشدم و در مورد انرژی که حدود پانزده جلسه از راه دور دریافت کردم در وضعیت دریافت احساس کردم در ناحیه جناح سینه احساس تیر کشیدن داشتم بعد از این دریافت انرژی این دردها سراغم اومدن خواهش می کنم لطفا راهنماییم کنید
یک نکته ای اضافه کنم از نظر قلب و ریه تا حالا مشکلی نداشتم و بررسی هم نشدم و اینکه وقتی خبر استرس آوری می فهمم دقیقا همون ناحیه که احساس تیر کشیدن داشتم سوزش می گیره. کلا سوزش و گز گز در تمام نواحی بالا تنه متمرکز هست تمام کمر زیر سینه ها تا شکم من سوزش دارم واقعا نمیدونم چیکار کنم

این علائمی که میگین یا مربوط به مشکلات قلبی هست یا همون استرس و عصبی. قبل از هر کاری به متخصص قلب مراجعه کنید برای یررسی کامل. مخصوصا موقعی که این درد و سوزش رو دارین . اگه مشکل قلبی نداشتید و بعد از 6 هفته از مصرف داروهایی که گفتین بهتر نشدین میشه داروها رو عوض کرد

نهایت سپاس از پاسخ تون آقای دکتر
می بخشید درد عصبی درمان پذیر هست؟ من چهار ماهه بی وقفه سوزش و گزگز دارم. با وجود درد عصبی میشه دوره بارداری رو سپری کرد من 33 سالمه بچه ندارم و دچار این درد شدم که معلوم نیست کی بهبودی داره. خواهش می کنم لطفا جواب بدید دکتر
ممنونم از شما.

اگر مشکلات قلبی رد بشه باید تحت نظر یه متخصص روانپزشکی باشید . و داروهاتون رو تغییر بدن. انشالله که بهتر میشین