ن.ف
عنوان :

انحنای ساق پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام اقای دکتر.روزتون بخیر
شرمنده من دو ساله که حدودا بخاطر تغذیه ی بد و کار زیاد ساق پام دچار انحنا شده به طوری که زانوهام رو به داخل هست و ساق پا با انحنا به طرف بیرون . دختر هستم و 26 ساله. تو شهرمون دکتر ارتوپد نداریم میخواستم بدونم برا حل این مشکل چیکار باید بکنم؟ به ورزش خاصی احتیاج هست؟ یا به جراحی؟

سلام سطح ویتامین د رو چک کنید و یه عکس ساده هم بگیرین بفرستین که بهتر بشه قضاوت کرد

آزمایشی که دو سه ماه قبل انجام دادم برا کلسیم و ویتامین D

سطح ویتامین دی که پایین است و نیاز به درمان داره لطفا سطح فسفی و Alkp رو هم چک کنین

عکس منظورم گرافی(تصویربرداری)هست

عکس تا حالا نگرفتم متاسفانه
فقط ازمایش دادم