پ.ن
عنوان :

سردرد های عصبی و تپش قلب

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام وقت بخیر
بنده 32ساله متاهل دارای یک فرزند دختر دوساله
نزدیک دو ساله بسیار عصبی میشم طوری که بعضی وقتها کنترل رفتارم رو از دست میدم به شدت سر دخترم داد میزنم یا تو سر خودم میزنم. هنام عصبانیت نقاطی از سرم دچار درد میشه و بعضی وقته ها در ناحیه گردن و دست چپ هم احساس سستی و درد دارم.بعضی شب ها از خواب میپرم درحالی که احسس میکنم بدنم به شدت میلرزه و ضربان شدید قلبمو حس میکنم. به دکتر مراجعه کردم برام ملوکسیکام.گاباپنتین. سرترالین.نورتراپتیلین.پروپرانولول.باکلوفن نوشت راستش عوارض قرص هارو که مطالعه کردم ترسیدم و مصرف نکردم.آخه ما در شهر ایلام هستیم که از نبود متخصصین حاذق رنج میبریم.ترسیدم مشکلاتم بیشتر بشه و برای دخترم خدای نکرده با مصرف این داروها توسط من تهدیدی به وجود بیاد.لذا خواهش میکنم لطف کنید و تشخیص خودتون و اینکه این داروهارو مصرف کنم یانه اعلام بفرمایید.شایان ذکر هستش که بنده خانه دار البته ارشد مکانیک دارم و نود درصد وقتمو در خانه هستم.با تشکر

با سلام. داروهایی که براتون تجویز شده مصرف کنید. چند هفته طول میکشه تا اثر کاملش مشخص بشه. اگر بهتر نشد علائمتون مجددا باید ویزیت بشید