م.ب
عنوان :

درد شدید شکمی، معده و روده

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام، لطفا به این مورد توجه کنید جناب دکتر چون مورد خاصی هست، متشکرم،
من یه پسر بچه 8 سال و نیمه دارم کلاس سوم هست، از 20 روز همزمان با سرماخوردگی پیش شکم درد شدیدی گرفت، سه بار اورژانس بمارستان بردم و به تشخیص اینکه دلیلش سرماخوردگی است داروهای آنتی بیوتیک سفکسیم بهش دادن اما خوب نشد، آزمایش داد فقط کمی عفونت ادراری نشان داده بود که نیتروفورانتوئین تجویز کردن و بازهم دردش ساکت نشد، خودم چندروزی بهش کوتریموکسازول دادم باز به همین ترتیب،
دردش هم به این صورت بود که هرروز یک سیکل مشخص داشت از صبح ساعت حدو 9 و 10 الی عصر ساعت 3 و 4 دردش با شدت های مختلف در روزهای مختلف ادامه داشت، درد هم در تمام شکم بود نه ناحیه خاصی، الان دیگه درد فقط در ناحیه معده و روده هستش، بالا و پایین ناف هست ، پایین تر و چپ و راست درد نداره.
بردمش فوق تخصص کودکان آقای دکترمحسن شهیدی در سنندج، یه آزمایش کلی و تمام و کمال براش نوشتن باضافه سونوگرافی از تمام اعضای شکمی، و علی الحساب داروی مترونیدازول و پی پرازین هم بهش دادن، جواب آزمایش و سونوگرافی هیچی نشون نداد و داروها هم تاثیری نداشت و بچه همچنان در همان سیکل مشخص درد میکشید،همراه با حالت تهوع، مدرسه هم نمیرفت،
ایشان منو به متخصص گوارش و مغز و اعصاب ارجاع دادند با تشخیص احتمال میگرن شکمی،
بردمش متخصص گوارش تشخیص ایشون هم همین بود که اول مرحله احتمال میگرن شکمی رو متخصص مغزواعصاب بررسیسی کنه،
بردمش مغزواعصاب ازش نوار مغزی گرفتند هیچی نشون نداد! یک سری داروی اعصاب به بچه دادند که من همیشه از این داروها میترسیدم، دا وهای ضد تشنج و سه حلقه ای و ...، کاربامازپین و آمی تریپ تیلین و ایندرال و پرگابالین، اما بچه همچنان داره درد میکشه،
از لحاظ تمارض هم مطمئنم تمارض نیست چون ترفندهایی برای تشخیص این امر بکار بردم.
تشخیص شما چیه؟ چه حدسی میزنید؟ تمام آزمایشات و سونوگرافی و نوار مغز هم سالم هست برای همین ارسال نکردم، آزمایشات کامل هستند ، از تست کبد گرفته تا تب مالت و ....

داروهایی که دراین 20 روز مصرف کرده عبارتند از:
سفکسیم، مترونیدازول، کوتریموکسازول، دیفن هیدرامین، دی سیکلومین، اندانسترون، استامینوفن، پروفن، پی پرازین، شربت رانی تیدین، پنتوپرازول، و داروهای اعصاب که بالا عرض کردم.
تا اینکه دیروز و پریروز سیکل دردش طولانی تر شد و همچنین با غذا خوردن هم ارتباط مستقیم پیدا کرد، یعنی مثل همیشه صبح از درد بیدار میشد و بعد از چند ساعتی بهتر میشد اما به محض خوردن ناهار در ساعت یک و دو ظهر دوباره دردش با شدت بیشتری شروع میشد،
دیروز بردمش خدمت دکتر عطایی فوق تخصص گوارش در سنندج، تمام توضیحات بالا رو براشون دادم و معاینه ش کردند و گفتند علائمش با علائم میگرن شکمی همخوانی نداره، این بچه درد حادی که از روز اول داشته در مغزش نهادینه شده و باید مرتب به مدرسه بره و اگه دردش شروع شد بره دفتر اسنراحت کنه!!!!
هرچی میگفتم جناب دکتر بچه ای که از درد داد میزنه رو چطور بدون توجه به دردش بگیم برو دفتر مدرسه بشین تا خوب میشی؟ هیچ جوابی نداشتن،میگفتن نمیشه که بهش مخدر بدیم،
بله نمیشه بهش مخدر بدیم ولی آیا نباید ریشه درد رو بشناسیم یا حتی اگر درد اونطور که ایشان میگفتند و من فبول ندارم در نتیجه نهادینه شدن درد اولیه باشه آیا اینکه ما بگذاریم بچه ای در این سن روزی شش ساعت درد بکشه این کودک آزاری نیست؟؟؟
این درد باید ساکت بشه یا نه؟؟؟ حتی چه میدونم اگر با مورفین هم شده،
خلاصه قرص رانی تیدین و ویتامین D که در آزمایش کمبود نشون داده بود براش نوشت و والسلام!!!!
حالا صبح ساعت 9 تا 12 بچه درد کشید، منبازم قرصهای اعصابش رو بهش دادم، ایندرال و کاربامازپین و پرگابالین و رانی تیدین و دردش ساکن شد اما دو ساعت بعدش با خوردن ناهاری ساده تا الان که ساعت 5 عصر است بچه داره گریه میکنه و داد میزنه و منم هیچ کاری از دستم برنمیاد،
اگه بازم ببرم بیمارستان از این آزمایشاتی که تا الان داده که کامل تر براش نمینویسن و دکترهایی بهتر از اینایی که بردمش ویزیتش نمیکنن که. هرچی فوق تخصص خوب هم توسنندج بوده بردمش،
یه ساعت پیش باز بهش دی سیکلومین و استامینوفن 500 دادم هیچ تاثیری نداشت. شربت اندانسترون هم دادم.
دستم به دامنتون دکتر جهانبانی فر، من چکار باید بکنم؟ به خدا با داشتن تحصیلات دانشگاهی الان دو ساله بیکار مطلق هستم و این سه هفته یک میلیون و نیم از دیگران قرض گرفتم و هزینه کردم ولی بچه دردش سر جاش هست.
دکتر فوق تخصص گوارش که دیروز بردم دوتا نامه بهم داده برای دکتر شهیدی فوق تخصص کودکان و مدیر مدرسه، مبنی بر اینکه این میگرن شکمی نیست و « به نظر میرسد پروسه حاد اولیه سبب تداوم درد و احساس آن در کودک شده است، توصیه میشود به هیچ وجه از مدرسه محروم نشود و در اولین فرصت به مدرسه برگردد و در صورت درد چند ساعتی در دفتر مدرسه استراحت نماید، بعد از گذشت ده روز در صورت ادامه می توان سی تی اسکن شکم و لگن با کنتراست خوراکی و تزریقی انجام داد.» !!!!
ای دقیقا عین جملاتشون هست، نمیدونم بچه ای رو که داره از درد داد میزنه چطور مدیر توی دفتر مدرسه نگهداره؟ یا صبح که از درد بیدار میشه من چطور ببرمش مدرسه به هوای اینکه مدرسه ممکنه باعث کمک به بهبودش بشه؟؟؟!!!! خودم درد شکم کشیدم میدونم چقدر وحشتناکه، بچه داره جلو چشمام آب میشه،
میترسم سی تی اسکن هم ببرمش کلی هزینه کنم مثل سونوگرافی هیچی نشون نده، این یه دکتر با تجربه میخواد که متوجه بشه مشکلش چیه، همه چی رو که آزمایشات نشون نمیدن جناب دکتر.
شما احتمال عفونت پنهان، زخم معده و روده، یا مشکلات روانشناسی رو نمیدید؟ الان بچه داره گریه میکنه و داد میزنه و منم همینطور،
پنجشنبه هم هست و همه دکترا بسته ن،
منتظرم زمان بگذره آروم تر بشه،

سلام دکتر شهید متخصص قلب اطفال هستند وبیماری بچه شما خیلی ارتباطی به ایشون ندارد هرچند متخصص اطفال هم هستند..ادامه درمان پیش دکتر عطایی رو توصیه میکنم..احتمالا سندرم روده تحریک پذیر هم وجود داره.لطفا اینهمه دکتر واون دکتر نکنید .برای تنظیم داروها وقطع بهضی ازانها حتما بها دکتر عطایی درتماس باشید.

اگر دوست داشتین جهت ویزیت به بنده هم مراجعه کنید اازمایشات رو برام ارسال کنید

نگرانی شما نگرانی بچه روبدتر میکنه گاهی باید ارام وریلکس باشید .احتمالا چیز مهمی نیست

هی تشخیص ودرمان یک بیماری طول میکشه واین طبیعی است نه کودک ازاری.

سلام، ممنون از توجه تون، در مورد ادامه درمان پیش دکتر عطایی ایشون حتی پرونده ای رو که تشکیل دادند پیش خودشون نگه نداشتند و به من پس دادند و گفتند همراه پاسخ نامه ببرم برای دکتر شهیدی!!! ضمنا هیچ درمانی ارائه ندادند که شما میفرمایید ادامه درمان پیش ایشون، عرض کردم که تنها درمان ایشون قرص رانی تیدین و تاکید شدید روی مدرسه رفتن بچه بود، بله من هم میدونم که بچه وقتی در محیط مناسب تری قرار بگیره و سرگرم تر باشه به درمانش کمک میکنه اما وقتی که بچه ساعت ها داد میزنه اشک میریزه و درد میکشه این امر عملا غیرممکن هست و هیچ مدرسه ای چنین چیزی رو نخواخند پذیرفت که من بهشون بگم بچه من اگه هر چندساعت درد کشید شما نشنیده بگیرید و فقط براش مکانی برای استراحت فراهم کنید که فوق آخرش آبدارخانه یا دفتر مدرسه باشه، بچه ای رو که خودش کاری از دستش برنمیاد مجبور به تحمل اون درد شدید کنیم مصداق کودک آزاری نیست؟؟؟ دست کم این انگ از طرف مدرسه به من نمیخوره ؟؟؟ و به من نمیگن بیا فکری برای بچه بکن دو ساعته داره داد میزنه و مدرسه رو گذاشته روی سرش؟؟؟ جناب دکتر نقشبندی عزیز اینکه دکتر عطایی گفتند در عمل غیرممکن هست، در مورد اینکه دکترهای مختلف بردمش من اول بردمش متخصص کودکان هرچند که فوق تخصص قلب کودک باشند ایشان بنده رو ارجاع دادند به دکتر نورولوژیست و دکتر عطایی، برای هردو نامه نوشتند و تاکید کردند اول میگرن شکمی رو متخصص نورولوژیست دکتر صدرالاسلام بررسی کنند بعد اگر نتیجه نگرفنم برم پیش دکتر عطایی، دکتر صدرالاسلام هم نظرشون این بود که اگر دارو ها جواب نداد برم پیش دکتر عطایی، خلاصه دکتر ها رو حساب شده رفتم چون هرکدوم منو به دکتر بعدی ارجاع دادن برای بررسی مشکل مربوط به تخصص دیگر، دکتر عطایی هم هیچ کمکی به من نکردند ، حتی پرونده رو پیش خودشون نگه نداشتند، در کل جناب دکتر نقشبندی عزیز که از روی فامیلی تون حدس میزنم احتمالا همشهری هم باشیم در حال حاضر هیچکدام از این دکترها بیماری بچه رو به طور قاطع تشخیص ندادند و تمام معاینات بالینی و آزمایشات و سونوگرافی و نوارمغزی و ... هم هیچ مورد بیماری نشون ندادند، و همه هم متفق القول بودند که اصلا ترس از مدرسه یا تمارض نیست علاوه بر اینکه خودم خیلی بچه رو از این لحاظ تحت نظرم گرفتم، دردی هم که میکشه رو من اصلا بزرگنمایی نمیکنم و واقعا بچه داره روزانه درد شدیدی میکشه و قبلا یک سیکل چند ساعته بود که حالا پنج روزی میشه که تبدیل به دو سیکل در روز شده که هرکدام سه الی چهار ساعت طول میکشه و هیچ مسکنی دردش رو ساکت نمیکنه، چیزی هم که دکتر عطایی گفتند راهکار نبود ، نوعی راهنمایی بود در صورتیکه درجه درد بچه خیلی کمتر از این میبود میشد امتحانش کرد. در مورد ارسال آزمایشات برای شما اگر یکی از آزمایشها چیزی نشون داده بود میشد برای پرسیدن نظر شما اونو برای شما هم بفرستم، اما آزمایشاتی رو که جوابشون سالم هست فرستادنش چه فایده ای داره؟؟؟ اگر هم احتمالا چیز مهمی نیست پس اینهمه درد که تازه وارد مرحله جدیدی شده و سیکل روزی یکبارش به روزی دوبار تبدیل شده از کجا میاد؟؟؟!!!! کی تضمین میکنه بیماری نهفته ای نباشه که بخاطر عدم تشخیص صحیح داریم زمان رو برای نجات بچه از دست میدیم؟ حرف یک روز و دو روز نیست که از احتمالات حرف بزنیم، از 26 ام آبان ماه تا به امروز یعنی حدود بیست روزه که هر روز این بچه داد میزنه و گریه میکنه، معاینه بالینی هم چیزی رو نشون نمیده مثل آزمایشاتش، اگر دکتری بتونه تشخیصی رو حدس بزنه با همین توضیحات من بهتر میتونه و بعید میدونم دیگه نیاز چندانی به معاینه حضوری خودش باشه، حالا دستم به دامنتون ، دکتر نقشبندی خودتونو جای من بذارید ، بچه صبح تا غروب از درد داد میزنه و گریه میکنه و چندین بارهم شکمش کار میکنه، من چکار براش میتونم بکنم؟ برای از این به بعدش من چطور و از چه طریقی برای ادامه درمانش ادامه بدم؟؟؟ دکتر عطایی که علنا بهم گفت دیگه کاری با ایشون نداره!!! نمیدونم با کی مشاوره کنم، حتی اگرم شده بهش آمپول پتتین و مورفین بزنن این بچه نباید این درد رو بکشه، دور از انسانیته، حالا من از کجا ادامه بدم برای اولا فهمیدن مشکلش و دوما تسکین هرچند موقت دردش؟؟؟ کم زمانی هم صبر نکردم، 20 روز زمان کمی نیست هرچه که بود و تا حالا اگر چیز مهمی نبود باید دیگه خودش حل میشد، آخه این چه دردیه که دی سیکلومین استامینوفن 500 نووافن رانی تیدین لیبراکس پرگابلالین ... هیچ تاثیری روش نداره!!! لطفا یا خودتون رتهنماییم کنید که شنبه از کجا شروع کنم یا با همکارانتون هم در میان بگذاذرید ، هروقت امر فرمودید ویزیت کامل را هم بخاطر اینکه وقتتون رو گرفتم پرداخت میکنم. . یا راهکاری بهم بدید یا به دکتری معرفیم کنید، نظرتون درمورد بیمارستان بهرامی چی هست؟ اونجا متخصص ویزیت میکنه یا فقط دکتر عمومی اورژانس و بعدش اگه بستری بشه وتخصص میاد توی بخش ویزیتش میکنه؟ چی توصیه میکنید؟ اصلا بیام تهران لازمه؟؟؟ ده

برای تشخیص نیاز به معاینه هست.ویه سری لزمایشات تکمیلی و عکسهای روده .اگر سنندج مشکلتون حل نشد .بیمارستان مفید تهران تشریف ببرید..

سی تی اسکن رو ازش بگیریم به نظر شما یا یه راست بیارمش تهران؟؟؟