ف.م
عنوان :

معده درد

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام من مامانم دوهفته میشه معده درد وپشت درد میکنه وترش میکنه وحالت سیری داشتن و اسیدمیزنه بالا وقتی غذا میخوره حالت تهوع داره وسردرد داره وچشماش هم کمی تار میشه.وراه گلوش انگار بعضی وقت ها چیزی گیر کرده باشه و دردمعده ازدوهفته پیش بهتر شده ولی ترش کردن واروغ زدن زیاد روداره وبعضی اوقات احساس ضعف هم داره بعضی اوقات احساس سیری داره علت چیه؟؟میتونه زخم اثنی عشر باشه ؟؟ممنون از پاسخگویی شما

سلام .علایمشون بیشتر به رفلاکس میخوره واگر سن بالای 40سال دارند بهتره اندوسکوپی شوند .ومعاینه کامل

57ساله هستند.امشب دکترعمومی مراجعه کردیم تشخیص زخم اثنی عشر دادند.ولی خیلی نگران هستم خدایی نکرده میتونه علائم سرطان معده و روده باشه؟

باید اندو بشن..همینجوری نمیشه گفت زخم دارند

سلام خسته نباشید.من مامانم 56ساله ش پارسال چند روزی بد جوری ترش میکردن که وقتی نفس میکشیدن زیر دنده های چپ ش درد میگرفت رفتیم پیش پزشک عمومی گفتن بدون ازمایش احتمال شن در کلیه دادن ولی گفت شاید اسپاسم عضلانی باشه وریه در مرحله اخر رفتیم پیش سونوگرافی و کلیه ورحم وسالم بود فقط دکتر سونوگرافی گفتن احتمالا چیز سنگینی برنداشتین احتمال اسپانیا عضلانی میدم تااینکه خود به خود خوب شد دکتر عمومی نظر خاصی نداد تااینکه دو یا سه هفته پیش معده درد وپهلو درد شدیذ میگبرن وترش میکردن سه چهار روزی البته خودشون میگن پرخوری کردن درد ظاهرا کم تر شده بوده کمی لاغر هم شدن تااینکه پنجشنبه پیش عمومی رفتیم وبدون آندوسکوپ گفتن زخم اثنی اشغر قرص مصرف میکردن اشتها نداشتن شبها ولی قرص هارو میخوردن تااینکه یکشنبه چون مادرم سردرد شدیذ داشتن وچشمشون تار میره و میگه انگار تخم چشمش دردمیکنه قرص زلوفن میخوره و قرص نولپازا وکمی زیره شروع به عطسه صورت ورم میکنه احساس خفگی چشم ها بسته میشه امپول صدحساسیت زدن مجبور شدیم پیش متخصص عفونی بریم چون دکتر گوارش داخلی بااینکه اورژانسی بود نوبت ندادن پیش عفونی رفنیم شکم معاینه کردن وگفتن رفلکس معده دارن وورم معده واحتمالا اسپاسم وسرم دادن وگفتن اگه مشکل معده حل نشه اندو میفرستن .حالا تشخیص عفونی درسته؟؟ادامه بدیم باهمین پزشک؟یا متخصص گوارش؟؟
احساس میکنم اشتهاشون بهترشده حالت تهوع برطرف شده ولی احساس میکنم دل درد کمی دارند و همین سمت چپ پایین جای دنده ها درراستا ناف کمی دردداره وبااینکه سرم اسپانیا زده پشتش بالا کمی درد داره به گفته خودشون وقتی از جا بلند میشن احساس میکنم هنوز مشکلی دارن ولی از ما مخفی میکنه حالا خیلی نگرانم میترسم مورد خطرناکی باشه یا بیماری بدی باشه
این دنده سمت چپ وقتی پرخوری یا ترش میکنن هم درد میگیره .امروز صبحانه نخوردن گفتن میترسه دل درد بشه ولی به اصرار من کمی صبحانه خوردن ونهار هم سه کف گیر برنج وشب گفتن میترسن یک موقعه مسموم نشن یا حالشون بدنشه ولی ارده کمی خوردن وامروز یک دوبار اجابت مزاج هم داشتن این درد زیردنده سمت چپ وقتی پرخوری صورت میگیره درد میکنه علتش چیه؟؟شرمنده خیلی سوال وتوضیح دادم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .ما به پزشک خوب دسترسی نداریم از روستا مون تا شهر فاصله زیاد شرمنده شما

باتوجه به این علایم و سن بالا بهتره حتما ویزیت بشن.واندوسکوپی