م.ب
عنوان :

فشار خون بالا

متخصص قلب و عروق
سلام وقت بخیر ، من 18 سالمه و فشارم رو تقریبا 14 و 15 هست و یا بیشتر نمیدونم چرا.. دارو هم داشتم ولش کردم.. خواستم بگم مواقعی که فشارخونم خیلی بالا رفته باشه که خطرناکه چیکارکنم..

سلام اول اینکه شما نیاز به اثبات اینکه مبتلا به فشار خون بالا هستید یا نه دارید...پس در شروع انجام یک هولتر 24 ساعته فشار خون توصیه میشود