F.J
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر وقت بخیر.من الان چندماهی هس تبخال روی لب بالاییم زده الان زخم تبخالم خوب شده ولی متاسفانه جای تبخال مونده و دوتا لک سیاه افتاده من الان چکارکنم ک اطراف لبم کاملا تمیز بشه؟؟؟؟سوال منم جواب بدین ممنون میشم گلم

با سلام
شما در حال حاضر میتونید از کرم هاى داراى AHA شبها براى کم رنگ تر شدن لک استفاده کنید. اگر تعداد دفعات تبخال بالا دارین حتماً براى درمان خوراکى به متخصص پوست مراجعه کنید

متشکرم از جوابتون.ولی چیز دیگه ای به جز این کرم تجویز نمیکنید؟

متأسفانه در فضاوى مجازى ممنوعیت توصیه به دارو داریم

متشکرم