ف.ع
عنوان :

سردرد

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
دختری هستم30ساله.متاسفانه سرم چندبار تا حالا ضربه دیده،تو تصادف،با اشیاء آهنی و در یخچال و...چند روز پیشم ی نفر ندیدم و پاشو گذاشت رو سرم و رد شد البته هیچکدوم زیاد جدی نبوده ولی سردردهاش تا مدتی باهام بوده و همینطور سرگیجه و حالت تهوع تا حدی،اما هرجای سرم بود کم کم دردش خوب میشد بجز سمت چپ سرم ک از بالا تا پایین درد و سوزش ناگهانی و شدید در حد چند ثانیه و کوتاه میگیره و رها میکنه،حالت ی زخم یا شکستگی ک میسوزه یا درد میگیره ولی از روی سرم هیچ نوع کوفتگی،ورم یا کبودی و حتی قرمزی و...نیست..با حرکت و تکون هم بیشتر میشه
،ب نظرتون موضوع رو جدی بگیرم یا چیز مهمی نیست؟
و اینکه مشکلم چیه،آیا ام آر آی نیازه بگیرم یا خیر؟
اگه بله ضرر نداره؟
ممنون میشم لطف کنین و جوابمو زودتر بدین.
عنوان سوالم ضربه به سر هست ،اشتباه نوشتم سردرد،
اقای دکتر منتظرم لطفا امروز جواب بدین

سلام، ضربات خفیف اینچنینی برای همه ایجاد میشه و جای نگرانی نیست و معمولا نیاز به بررسی ندارن. سردردهای شما هم به نظر نمیاد ارتباطی با این ضربات داشته باشند. در کل نیازی به ام ار ای نیست ولی اگر خواستید انجام بدید خیالتون راحت باشه که انجام دادنش ضرری برای شما نداره

ممنون از پاسختون اقای دکتر،پس این سردردها چیه اقای دکتر ک من فقط هرموقع ضربه ای ب سرم وارد میشه تا چند هفته درد دارم طوری ک فقط سمت چپ سرم قسمت گیجگاه فک کنم و شقیقه دردش زیادتره و دردش باقی میمونه در ضمن با گرما بدتر میشه،ایندفعه
اولش دردی شبیه ب ضربه ی چاقو بود الان ک بهتر شده و دیگه اونطوری نیست دردش حالت له شدگی داره انگار گیجگاه و شقیقم له شده باشه همینطوره..
ببخشید اقای دکتر اینقدر سوال میپرسم طرف پاشو گذاشت روی گیجگاهم من شنیدم جای بدیه برا ضربه همینطور نیست؟و اینکه امواج ام ار ای رادیویی اند و اخرسر ضرر خودشونو دارند هرچند کم درسته؟
آقای دکتر فراموش کردم اینم بگم با کوچکترین حرکت یا تکون همون قسمت ک گفتم درد میگیره و همینطور وقتی سرمو پایین بگیرم و همینطور با گرمای فضا بدتر میشه و تا توی گوش چپم هم درد میگیره،اما الان بعد چند روز داره بهتر میشه،مشکلم چیه؟
اقای دکتر من مشکل کولیت روده و رفلاکس معده و وسواس و استرس هم دارم،سردرد و دلدرد یا ...هم تاحالا داشتم ولی ن ب این شکل و ب این شدت،ایا ممکنه مربوط ب اینها باشه یا خیر؟
وسواس ک میگم چندساله ب شکل فشارهای عصبی و سردرد های شدید هستش«وسواس فکری عملی»،
حالا آیا ممکنه رگی ب خاطر این فشارهای عصبی تو سرم پاره شده باشه و این ضرباتم افزون شده باشه بهش؟تو عکس مشخص میشه اگه رگی پاره شده باشه؟
ببخشید آقای دکتر اینقدر سوال پرسیدم،اما واقعا برام همه این سوالات مهمه و میخام بدونم دلیل این سردردهای عجیب چیه و باید چکار کنم،چون همیشه بعد ضربه این چنین سردردهایی فراتر از سردردهای همیشگیمو تجربه میکنم..و ازتون خواهش میکنم تمام سوالاتمو جواب بدین لطفا،انشااله سلامت باشین.

سلام. مجددا تاکید میکنم ام ار ای هیچ خطری نداره. در مورد نگرانیهایی که دارید هم باید بگم بی اساس هست، اگر رگی در مغز پاره بشه حتما آدم رو میکشه! نه فقط سردرد ایجاد کنه. به هر حال برای اطمینان خودتون هم شده یه ام ار ای انجام بدید تا مطمئن شید ساختار مغزتون سالمه و این فکرتون هست که باید درمان بشه، اون هم توسط یک روانپزشک مجرب با انجام مشاوره و درمان دارویی

آقای دکتر بعد از یک هفته هنوز سردرد و سرگیجه قسمت چپ گیجگاهمو دارم،فقط کمتر شده ،ممکنه سرم طی این ضربه ها خونریزی کمی کرده باشه و من اهمیت نداده باشم؟چون هربار بعد ضربه تا یکی دوماه همین قسمت درد داره تا خوب بشه و در ضمن همیشه مواقعی هم ک خوبم نمیتونم سوار وسایل سرعتی،چرخشی،بلندی و....بشم مثل سرسره ،اسانسور ،وسایل مرتفع و بلند،چون سردرد و سرگیجه ی شدید میگیرم ،میخام ببینم آیا مربوط ب این ضربه ها میشه ؟

سلام، بی ارتباط نیست ولی خیلی اهمیت ندید... اصولا این ضربات خفیف بی خطر هستن