م.ر
عنوان :

پروستات

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
سلام. پدر من 67 ساله هست به دکتر مراجعه کردتست پروستات دادند نتیجه رو خدمتتون ارسال میکنم لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر

سلام وقت بخیر جواب بیوپسی پروستات پدر شما بزرگی خوش خیم پروستات هست که با شک به سرطان این بیوپسی انجام میشود نیاز به اقدام خاصی نداره تنها سالیانه ازمایش PSAو معاینه سالیانه توسط ارولوژیست انجام گردد