م.ش
عنوان :

رفلاکس و تنگی نفس

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام
حدود 7 8 ماهه مشکل تنگی نفس و رفلاکس معده دارم..قرص معده هم مصرف کردم تاثیری نداشته سه ماه پیش اندوسکوپی دادم گفتن رفلاکس داری..تغذیه و همه چیو رعایت کردم ولی باز همونطورم..هنگام صبح درد پشت شدید دارم منظورم بالای کمر تا پشت کتف ها..بعضی وقتا هم تپش قلب دارم .واقعا خستم کرده و تو زندگیم تاثیر بدی گذاشته..خواهشا راهنمایی بفرمایید ممنون.

درمان رفلاکس حداقل 8 هفته امپرازول یا پنتوپرازول است

رعایت این نکات در درمان موثر است 1.کاهش وزن 2 نپوشیدن لباس تنگ 3 ورزش 4 بهبود اجابت مزاج بلمصرف مواد پر فیبر مثل سبزیجات خام یا پخته 5 عدم خوابیدن تا یک ساعت بعد غذا .6 اجتناب از نوادی که باعث تشدید رفلاکس میشود نثل چای داغ وپررنگ.فلفل ادویه جات ترشی نمک خیارشور پفک چیپس ...مصرف دارو حتما نیم ساعت قبل صبحانه باشد

درصورت رعایت موارد فوق ویزیت مجدد توسط فوق تخصص گوارش لازمه

تنگی نفس و درد پشت به رفلاکس مربوط میشه!

دررفلاکس شدید منکنه درد پشت وقفسه سینه وجود داشته باشه