پ.ج
عنوان :

معده

متخصص داخلی
از روز شنبه سوزش معده داشتم رفتم دکتر داروهای آلومینیوم mg.را داد ولی دوشنبه نصف شب از خوابم به خاطر معده درد بیدار شدم . البته وقتی کمی بعد از غذا و بین غذاها هم شکم درد میگیرم به تازگی.میخواستم ببینم چیز نگران کننده ای نیست؟

سلام جنسیت خود و سنتان را اعلام بفرمایید. کاهش وزن و بی اشتهایی؟ درد شکم به پشت انتشار دارد؟ سابقه بیماری خاص ندارید؟ دارویی روزانه مصرف ندارین؟