آ.ح
عنوان :

جواب ام آر آی پا

متخصص ارتوپدی
با سلام و عرض خسته نباشید اینجانب 12 روز پیش به خاطر اثر پیچ خوردگی ساق پا ،پابم را گچ گرفتن وبعد 10 روز به خاطر درد که همچنان وجود داشت ام آی آر دادم که جواب را براتون میفرستم ممنون اگه راهنمایی بفرمایید

سلام. هنوز التهاب وجود دارد. بهتر است از مچ بند استفاده کنید و اگر ظرف 10 روز آینده بهتر نشد فیزیوتراپی لازم است

ممنون