ج.ت
عنوان :

لیزیک چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام و خسته نباشید بنده به طور معمول به نور حساسیت دارم در صورتیکه به صورت مستقیم به نور نگاه میکنم سرگیجگی و سردرد به طور موقت پیدا میشه میخواستم ببینم بعد از عمل لیزیک یا لازاک این حساسیت تشدید نمیشه؟

سلام، تشدید حساسیت به نور از عوارض جانبی این عمل محسوب می شود البته ماندگار نیست و پزشک معالج انشاله توضیحات مفصل خواهد داد