ع.ی
عنوان :

دیابت و انسولین

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام خدمت خانم دکتر عزیز سوالی داشتم،بنده 35 سالمه و حدود 8سال هست که دیابت نوع 1 دارم و انسولین قلمی استفاده میکنم (نووراپید قبل از غذا و لانتوز هر شب) الان چند روزی هست که بدون زیاد کردن مقدار و نوع غذای مصرفیم نیاز به تزریق بیشتر انسولین پیدا کرده ام(انسولین غذا قبلا6 واحد بوده و الان دو برابر شده!) و انسولین پایه تغییری نکرده(12 واحد لانتوز هر شب)، نمیدونم چرا!لطفا راهنمایی بفرمایین، قدم 171 سانت و 66 کیلوگرم وزن دارم،ممنونم

سلام متشکرم آیا وزن شما تغییری نکرده است آیا داروی جدیدی مصرف نمیکنید آیا تحرک شما تغییر نکرده است و در آخر آیا هیجان و یا استرس اخیر نداشته اید

ضمن بررسی موارد فوق نیاز است که آزمایش بدهید

سلام اگه منظورتون کاهش و افزایش وزن ناگهانی هست خیر،تغییری نداشته،به خاطر شغلم که استرس شغلی دارم چون پلیس هستم و به طور کلی استرسم هم بیشتر یا کمتر نشده،سرترالین و ولبان به خاطر افسردگیم 2سال هست که مصرف میکنم،کلا تحرکم قبلا کم بود الان هم کمه یعنی تغییری نداشته،چیزی تغییر نکرده خانم دکتر وزنم هم خیلی نرماله.قند ناشتام زیر 100 هست و انسولین شبم رو هم تغییر نداده ام ولی انسولین غذا رو به تازگی باید 2 برابر تزریق کنم با اینکه غذا هم بیشتر نکردم!! لطفا بفرمایین دقیقا چه المان هایی رو باید آزمایش بدم؟ ممنون از لطفتون
و سوال بعدی که داشتم اینه که در دیابت نوع 1 میشه برای تاثیر بخشی در کنترل قند خون علاوه بر مصرف انسولین از متفورمین هم استفاده کرد؟ متشکرم

شما از نظر عملکرد تیروئید و عفونتهای مخفی و سرعت تخلیه معده بررسی شوید ضمن اینکه بیماری دیابت ممکن است پیشرفت کند و نیاز به دارو افزایش یابد و از اینکه نیاز به انسولین افزایش یافته پس از بررسی های فوق تعجب نکنید در مورد مصرف متفورمین در دیابت تیپ 1 گاهی در شرایط خاص میتوان استفاده کرد اما به صورت عمومی مصرف آن توصیه نمیشود

زنده باد،متشکرم