ا.ا
عنوان :

درد معده و رفلاک

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام
من هر غذایی میخورم رفلاکس دارم و بعضی وقتها درد معده خفیف،وقتی امپرازول میخورم صبها خوبم،میخواستم بدونم این رفلاکس زیاد دلیلش چیه؟و چیکار باید بکنم؟!چیزهایی که برای رفلاکس ضرر داره هم نمیخورم ولی خوب نمیشه.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

رفلاکس علتهای مختلفی داره.فتق مری.چاقی وگاهی ممکنه تاخرعنر وطولانی مدت نیاز به مصرف داشته باشین