م.م
عنوان :

قلب

متخصص قلب و عروق
سلام دکتر خسته نباشید.بنده چند وقتی هست که پراپرانول 10مصرف میکنم یکی صبح و یکی شب.و صبح ها هم فلوکستین 20مصرف میکنم.ایا میتونم فلوکستینو شبم مصرف کنم شبها یه مقدار استرس و دلشوره میگیرم.ومیتونم یه وقتایی که استرس و دلشوره دارم پراپرانولو دوتابخورم بشه 20.مشکل قلبی ندارم هم اکو و نوار قلب انجام دادم مشکلی نبوده...

فلوکستین رو در عصر وشب اگه مصرف بفرمایید باعث بی خوابی میشه پرپانولول رو میتونید بیشترمصرف کنید درصورتی که ضربان قلب کمتر از 60 تا در یک دقیقه نشه

چطوری متوجه بشم ضربان قلبو.مشکل من همون استرس و اضطراب
کف دستم عرق میکنه قفسه سینم انکار میسوزه بعد یه چند دقیقه اروم میشه.

بهتره به روانپزشک یا مشاور برای استرس مراجعه بفرمایید شاید نیاز باشه به فلوکستین

دارو اضاف بشه یا دوز خود فلوکستین افزایش داده بشه

بهتره اکو ونوارقلب هم انجام بشه

اکو نوارقلب انجام دادم 25روز پیش خدمت همکاراتونم رفتم گفتن مشکلی نیس. گفتن استرس و اضطراب

میشه هم دوز فلوکستین رو افزایش داد هم داروی دیگری به همین دوز اضافه کرد این دیگه بسته به صلاحدید پزشک اعصاب وروان داره لطفا اکو ونوارتون رو بفرستید

متاسفانه حملات اضطرابی شما بااین میزان دارو برطرف نشده

سلام بنده نوار قلب و اکو براتون فرستادم

پروپانول رو زیاد کنید به میزان 20 میلی گرم هر 12 ساعت بعد از سه روز یه نواربگیرین وارسال بفرمایید کلرو دیازپوکسید هم هر12 ساعت 5 میای گرم مصرف بفرمایید

بهم الپرازولام/5 دادن.که مصرف نکردم اصلا

الپرازولام باعث اعتیاد میشه همون کلرو دیازپوکسیدملایمتر هستش

مرسی از راهنمایی
کلرودیازپوکسید. نیم استفاده کنم درسته
سلام خانوم دکتر ببخشید یه سوال میخوام تست ورزش بدم.اما پراپرانول 10میخورم یکی صبح یکی شب.حالا براتست ورزش باید حداقل 2روز نخورم. میخواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد نخورم.

ممکنه یه مقدارتپش قلبتون بیشتر بشه با قطع دارو ولی حتما باید دارو 48 ساعت قبل از تست قطع بشه

با سلام و خسته نباشید بنده ن
بنده تست ورزش دادم و گفتن مشکلی نیست فقط ضربان قلبت بالاس.و بهم قرص. concor5 دادن خواستم بدونم برای چی هست
جواب تست ورزشم براتون فرستادم

تمامی صفحات تست ورزش رو به ترتیب عکس بگیرید وبفرستید

خانمم متاسفانه تست ورزشتون خیلی با کیفیت پایین انجام شده واصلن قابل تفسیر نیست بهتره تشریف ببرین مرکزی که تست رو درست وباکیفیت انجام بدن البته اگر باخوردن داذو هنوز علائمتون وجود داره

همرو براتون فرستادم.با وجود اینها بنظرتون مشکلی هست
شما جای رو میشناسید برا معرفی که برم اونجا.فقط وزنم یکم بالاس وزنم 120
تهران

بیمارستان شهید رجایی دولتی هستش یا کلینیک اریتمی تهران کنار بیمارستان دی خصوصی

ببخشید با این وضعیت تست اصلا نمیشه مارو امیدوار کرد تا دوباره برم بگیرم
با این وضعیت تست ورزش بنده بنظرشما نتیجه چی.تا بنده برم تست ورزش جدید بدم

خدمنتون گفتم تست ورزشتون به دلیل کیفیت پایین قابل ارزیابی نیست متاسفانه

من مشکل حادی توی این تست ورزش بااین کیفیت بد ندیدم جای نگرانی نیست اما بهتره تست رو تکرار بفرمایید برای اطمینان بیشتر خودتون

بنظر من بیشنر مشکلتون اضطراب هست اما خوب انجام تست ورزش برای اطمینان بیشتر از سلامت قلبتون ضرری نداره

مرسی ممنون که تا این وقت شب وقت گذاشتید و جواب دادید.برا روز دوشنبه از مرکز اریتمی که گفتید وقت گرفتم خبرشو بهتون میدم.
قرص concor5 برا چی بهم دادن

قرص کنکور رو باید 48 ساعت قبل از تست قطع بفرمایید.برای پایین اوردن ضربان قلب براتون تجوبز شده

اگر تست نرمال بود حتما به پزشک اونجا بفرمایید براتون یه داروی ضداضطراب شروع کنن

اصلا نخوردم تا الان.

شما مطب دارید...

یا جای هستید که بشه یه حضوری هم بیام پیشتون

من تهران نیستم اما اساتید کلینیک دی بساز مجرب هستن

سلام دکتر وقت بخیر خواستم ببینم نوار قلبم مشکلی داره یانداره
ببخشیدا.به من گفتن که یکم ضربانت پایین مشکلی نداره پس
سلام دکتر رفتم مرکز اریتمی قلب تهران عالی بود.
برام هولتربستن به مدت 2روز
ممنون از راهنمایی خوبتون
این نوار قلبهام چطور

باسلام خداروشکر که راضی بودین.نوارتون مشکل نداره

سلام دکتر جواب هولتر بندس خواستم نظر شماهم بدونم ممنون.میشم راهنمایی کنید.