س.ر
عنوان :

هیپوفیز

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
باسلام اقای دکتر دوساله تحت نظر دکتر غددهستم. وامپول هاش سی جی وهاشم جی. استفاده میکنم که متاسفانه جواب نداده. صورتم پاهام بادکردن .افزایش وزن زیاد پیداکردم سرم بزرگ شده وحتی بین دندانهام فاصله انداخته بنظرشما ایا عملش کنم یاخیر وقتش هست عمل کنم اخه پررولاکتین .هورمون بالاس وهمچنین پایین نیامده .کم کاری تیرویید هم بهترنشده.ناباروری هم دارم .اسپرمم صفره لطفاراهنمایی فرمایید عمل کنم یانه بای

آزمایشاتتون که خیلی بد نیست. تحت نظر متخصص غددتون باشید به نظرم

خب هستم تحت نظر امپولا جواب نمیدن وکلا باد کردم صورتم لبام شکم پاها کلا ناجور شدن
غدد گفتن من دیگه دارویی نیست واست بنویسم چون تمام داروهای بوده دادمت .سردرد خیلی دارم میل جنسیم افتضاح شده. روز ارضایی امده سراغم .واینکه افسردگی .اعصابم خرابه همش.همش خوابم وخسته هستم
نه استان کرمان هستم .دوشنبه میایم تهران واسه ویزیت اخه خسته شدم از این وضعیت هیپوفیز میخوام عملش کنم .خودتون عمل میکنید خدمتون بیام

اوکی. سه شنبه ساعت 5 عصر بیاید بیمارستان محب مهر .میدان ونک. درمانگاه دکتر گلچین. استادم هستن. بگید مریض من هستین.اگه عمل نیاز باشه من هم هستم سر عملتون

سلام پیش کدوم دکتر نوبت بگیرم 3 اونجا .بداینکه بیمارستان دولتی عمل میکنن یا خصوصی اقای دکترممنون میشیم توضیح بدین
کدوم بیمارستاناعمل میکن ممنون لطف میکنید وبه این شیکی وقشنگ جواب میدین خدایارتون وپناهت باشه بای

دکتر گلچین . بیمارستان فیروزگر هم هستن که دولتی هست. بیمارستان محب هم هستن. اگه خواستین شنبه و سه شنبه 5 عصر تا8 میتونید برید پیششون

ر این ام ار ای اندازه هیپوفیز چن زده
سلام وقت بخیر اقای دکتر
ممنون میشیم بهم بگین
سلام اقای دکتر من امدم ام ار ای. مرکز توسکا ادرسی گفتن برم دقیق بدین واسم دکتر رو که اون گفتین برم روزخوش
اگه میگی که بیام خدمت شما بیام پیشتون ادرس بدین

همون ام آر آی رو ببرین به آدرسی که خدمتتون گفتم و در مکالمه بالاتر وجود داره.پیش دکتر گلچین. بگین که مریض من هستین

کلیه آزمایشات جدید و قدیمی تر و ام آر ای

سلام زنگ زدم منشی تون گفت جواب ندادین نوبت نمیدن اقای دکتر
مطب نداره دکتر گلچین
خودتون عمل نمیکنید هیپوفیز

من تهران نیستم تا 2 هفته. فردا ساعت 18 .درمانگاه بیمارستان محب ونک. استاد گلچین

سلام باشه دکتر جان دوست داشتم خودتون ببینم .کلنیک محب فردا 6نوبتم هست ..واینکه دکتر جان رفتم پیش صمدیان چهارشنبه هفته گذشته معرفی کردن غدد دکترسجادی اونم گفتن سندرم کالمن هستش و هیپوفیزتون کوچک شده علم نیاز ندارین
نمیدونم چکارکنم نظرتون چیه شخصاخودتون

منم با توجه به آزمایشات و MRI فکر نکنم عمل نیاز باشه. فردا با وکتر گلچین هم صحبت میکنم ببینم بعد اینکه دیدتون نظرش چیه

باشه مرسی دکتر جان واقعا عالی هستن وتشکر ازت میکنم بابت پاسخگویی خوبتون