0.م
عنوان :

گرفتگی بینی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام
چند هفته ای هست که بینی بنده دچار گرفتگی شده و این گرفتگی مربوط به پشت لوله های بینی هست
چون همیشه لوله های بینی رو تمیز میکنم اما گرفتگی وجود داره و تنفسم سخت شده
لطفا راهنمایی کنید

سلام.احتمالا منظورتون از لوله های بینی همون شاخکهای بینی باشه.که در این صورت بایستی اول معاینه بینی انجام بشه.ولی یکی از علل شایع این حالت آلرژی ها و انحراف تیغه بینی هستن که باعث این انسداد میشه.درمان اولیه شامل شستشوی بینی با سرم شستشو و اسپری کورتون میباشد.