ا.آ
عنوان :

درد و تیر کشیدن قفسه و دست چپ

فوق تخصص قلب و عروق
سلام...
جوانی21 ساله هستم که مدتی بدنسازی میرفتم اما بعد از دوسه هفته از ناحیه قفسه سینه و دست چپ احساس درد و تیرکشیدن داشتم و زمانی که زیاد میشینم در ناحیه اسکاپولا احساس تیر کشیدن میکنم که با دراز کشیدن بهتر میشود و یه مدت باشگاه نرفتم گفتم شاید مشکل عضله باشه که درد مقداری بهتر شد اما فعلا اون تیر کشیدن دست چپ و قفسه وجود داره که هفته پیش به پزشک مراجعه کردم تست ورزش دادم که وسطای استیج سه ضربانم به 195 رسید که تست قطع کرد ولی درد و تنگی نفس حین تست نداشتم..وکتر گفتن مشکلی نیست فقط تپش داریدکه پروپرانولول10 و ب1 داد ..الان حدود 10 روزه مصرف میکنم اما تاثیر زیادی نداشته..در ضمن سابقه ضخم معده و دوازدهه و ریفلاکس دارم..میتونه از اون باشه لطفا راهنمایی کنید میترسم گرفتگی باشه

سلام میتونه از علل غیر قلبی هم باشه ولی بهتره به پزشک قلبتون مراجعه کنید و اکوکاردیوگرافی هم انجام دهید تا از بابت قلب خیالتون راحت باشه و بعد علل دیگر از جمله کشیدگی عضلانی اسکلتی در صورت لزوم بررسی شود

ممنون..تست ورزش چطور بود
امکان داره مشکل گوارشی باشه

تست خوبه . اره مشکل گوارشی هم ممکنه

سلام آقای دکتر خسته نباشید...
امروز رفتم اکو دکتر گفتن مشکلی ندارید
و احتمالا این درد منشا عصبی داشته باشه واسه همین داروی فلوکستین10 نوشتن که مصرف کنم اینم عکسهای اکو هستند نظر شما چیه...